Villa Hanson

Location

Tabasalu, Harku parish, Estonia

Client

Private

Size

313 m2

Design

2013-2014

Completed

2015

Design team

Maarja Kask, Ralf Lõoke, Pelle-Sten Viiburg

Interior design

Landscape design

The starting point of Villa Hanson was the abundant seaside garden with trees and bushes at its site. The building consists of five functional one-storey cubicles which house a garage, technical room, living room, kitchen and bedrooms, and a sauna that stands separate a little further. The cubicles are made of concrete but are covered with natural stone tiles. They living room in the middle of the site allows the natural light through the day, while bedrooms attract the morning sun. The rather unconventional architectural design of cubicles that are arranged according to the landscaping, and thus, make an exciting yet private and cozy courtyard.

SALTO_ERAMU